Kennismaking met Mesologie

U kunt op verschillende manieren kennis maken met het vak Mesologie en de academie:

Open Dag:

Regelmatig organiseert de academie voorlichtingsdagen, waar korte demonstratielessen worden gegeven. Hierdoor krijgt u een indruk van het niveau van de lessen. Tevens wordt de inhoud van het beroep mesoloog uiteengezet en kunt u vragen stellen aan docenten of studenten. De open dag begint met een uiteenzetting over het vak. Vervolgens worden in verschillende behandelkamers demonstraties gegeven. Daarna volgt de uitleg over de opleiding. Er is te allen tijde ruimte en gelegenheid voor het stellen van vragen. Docenten, studenten en directie zijn aanwezig om uw (persoonlijke) vragen te beantwoorden. In verband met het aansluitende programma, verzoeken wij u om op tijd aanwezig te zijn. U kunt zich opgeven via Aanmelding open dag

Zaterdag 09 mei 2020, aanvang: 10.00 uur

Zaterdag 14 november 2020, aanvang: 10.00 uur

Zaterdag 6 februari 2021, let op andere tijden! (14.00 – 17.00 uur)

Locatie van de open dagen: Contactweg 145, Amsterdam
Routebeschrijving: Locaties en route

Meelopen tijdens de lessen:

Wij nodigen u van harte uit om de academie te bezoeken, onze deuren staan open. Er is te allen tijde gelegenheid de lessen van de academie bij te wonen. Hierdoor kunt u ook in de verschillende jaren een kijkje nemen, de sfeer proeven en voelen of Mesologie voor u het gewenste beroep kan zijn.

Aanmelden kan hier.

Meelopen in de praktijk:

Bij de verschillende stageadressen van de academie kunt u vrijblijvend een dag(deel) meelopen in de praktijk. Hierdoor krijgt u een indruk hoe het vak Mesologie in de praktijk uitgevoerd wordt.

Hiervoor kunt u contact opnemen met een mesoloog.